2610642198 6936986199 Ι. Διακίδη 250, Πάτρα lamaris.woodwork@gmail.com
Facebook
 
 
Λάμαρης Ηλίας
Ξυλουργικές Εργασίες Πάτρα


Η επιχείρησή μας “Λάμαρης Ηλίας” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 1999 στις ξυλουργικές εργασίες, παρέχοντας έργα που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

Με εφόδιο την πολύχρονη εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία μας και με οδηγό την φαντασία μας, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε καθώς και ειδικές ξυλουργικές εργασίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
Κάντε το χώρο σας ξεχωριστό... με τα έπιπλά & τις κατασκευές μας!
Δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, εργονομικές ντουλάπες, ευφάνταστα παιδικά έπιπλα, ποιοτικές πόρτες καθώς και έπιπλα για κάθε δωμάτιο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο τις διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε έπιπλα και ειδικές κατασκευές που θα κάνουν το χώρο σας σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει αναπαλαιώσεις αλλά και επιδιορθώσεις επίπλων, στοχεύοντας πάντα σε ένα ποιοτικό και καλόφουστο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αυστηρή επιλογή της ποιότητας των υλικών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, τη συνέπεια στην παράδοση και την υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση, έχουν ως αποτέλεσμα την καθιέρωση της επιχείρησης μας ως αξιόπιστης στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών.
Φιλοσοφία μας
είναι να δημιουργούμε κατασκευές που αντανακλούν τη δική σας προσωπικότητα, σας παρέχουν άνεση, ασφάλεια και λειτουργικότητα.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.